Referanser

Bente og hennes stab har hatt ansvaret for daglig renhold hos ShipNet i mange år. Årsaken er enkel; tilfredstillende renhold og et godt tillitsforhold hvor man kan stole på at arbeidsoppgavene blir gjennomført i rett tid, og til riktig pris. Bente og hennes ansatte viser også stor fleksibillitet om det skulle være nødvendig.

CFO Roy Mevold i ShipNet AS

Kontor Renhold A/S har levert renholdstjenester til vårt kontor på Karihaugen siden 2001. Med daglig besøk av både forretningsforbindelser og kursdeltagere er et ryddig og rent lokale viktig for vår bedrift. Vi er meget godt fornøyd med renholdet som Kontor Renhold A/S utfører. Med profesjonelle og hyggelige arbeidstagere utfører de en perfekt jobb, og stiller alltid opp til avtalt tid. Kontor Renhold A/S er en leverandør vi kan stole på og jeg kan trygt anbefale selskapet til både store og små firmaer.

Turid Bakkane, prosjektleder forretningsutvikling i Mercell Holding AS

Kontaktinformasjon

Kontor Renhold AS

Veslefjellet 46
2015 Leirsund

Telefon: 957 77 806
E-post: bente@kontor-renhold.no

Kontakt oss

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg for en hyggelig og uforpliktende samtale.